Aktualno

<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 59 > >>
 

Prisrčen pozdrav Mateje, direktorice

27.03.2020 10:04
Res je, da nad našimi glavami letajo ptiči strahu in tesnobe, ni pa treba, da v naših glavah spletajo gnezda. (kitajski pregovor)
 
Na našem Korakovem vrtu se v zimskem vremenu prebuja pomlad. Cvetijo narcise. Korakovi hodniki so tihi, čisti, pospravljeni in dišijo po razkužilih. Kar malce stisne pri srcu, ker ni sledu običajnega vrveža.
 
Tako sem vesela, ker vam tudi danes lahko sporočim, da smo vsi Korakovci še vedno zdravi.  To pomeni, da smo in še vedno ravnamo pravilno. Upoštevamo navodila pristojnih. Seveda ne vemo čisto dobro, kaj se bo zgodilo v naslednjih dneh, tednih, seveda lahko tudi kdo od nas zboli, vendar tisto, kar je pomembno, je to, da upoštevamo vsa navodila pristojnih služb.
 
Zelo sem vesela tudi tega, da je naš Korakov povezovalec tako lepo zaživel. Pišete, berete, vadite….vse to bo prispevalo k temu, da se bomo v Korak vrnili v čim boljši kondiciji pa tudi, da nam je malce lažje premagovati težke dneve.
 
Kdaj se vrnemo v Korak? Tega vam ne znam odgovoriti, Korak ostaja zaprt, dokler obstaja možnost okužbe. Vsi skupaj bomo morali počakati na dovoljenje pristojnih, da bodo ocenili, da je varno. Varno, da se ne okužimo, če skupaj sedimo v skupini, si podamo roke,  telovadimo na fizioterapiji ali prepevamo z Rokom…
 
Ta čas pa ostanimo zdravi in odgovorni, ostanimo povezani. Ni lahko, vendar enkrat se bo tudi to končalo in takrat se snidemo v Koraku, polni zgodb in doživetij, z zavedanjem, da nihče izmed nas ni čisto sam, imamo Korak.
 
Prisrčen pozdrav,
 
direktorica Mateja
 
 
NIJZ - klik

Vir novic v času izrednih razmer

Verodostojen vir informacij glede novega koronavirusa SARSCoV-2, je med drugimi tudi spletna stran Nacionalnega inštituta za javno zdravje, do katere lahko vstopite s klikom "tu".
 
 

Nujno obvestilo!

Center KORAK, Kranj zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja uporabnikom in ostalega prebivalstva,  skladno z nujnim obvestilom Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti vsem izvajalcem socialno varstvene storitve, v smeri prizadevanj za preprečevanje in obvladovanje širjenja kapljičnih okužb zaradi novega koronavirusa SARSCoV-2 oziroma bolezni COVID-19, do preklica prekinja izvajanje socialno varstvene storitve vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji.

Upam, da nevarnost širjenja bolezni hitro mine in se vrata naše ustanove kmalu ponovno odpro.

Ostanite zdravi.

Mateja Korošec,
Direktorica Centra KORAK, Kranj
 
 

TPO v okviru podporne skupine za svojce

V ponedeljek, 9.3.2020, smo izvedli predavanje z delavnico na temo:
- temeljnih postopkov oživljanja (TPO) in
- kako pravilno ukrepati ob pojavu epileptičnih napadov.
Izobraževanje je bilo namenjeno svojcem naših uporabnikov v okviru nadstandardne storitve - podporne skupine za svojce.
 
 

Svečana listina Centru KORAK

Univerza v Mariboru je včeraj Centru KORAK, Kranj na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu podelila Svečano listino za izvrstno sodelovanje s Fakulteto za organizacijske vede.
Hvala za zaupanje.

https://www.facebook.com/UniversityOfMaribor/photos/a.1206323419571255/1206324992904431/?type=3&theater

 
 

10. Korakova pomlad z Vladom Kreslinom

Društvo Klub en korak več organizira
10. dobrodelni koncert
»KORAKOVA POMLAD«, tokrat z legendarnim Vladom Kreslinom,
ki bo v četrtek, 16. aprila 2020, ob 19. uri
v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah.
Vljudno vabljeni!
Rezervirajte vstopnice na drustvo.enkorakvec@gmail.com.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

13.01.2020 17:00
Svojce uporabnikov Centra Korak vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v PONEDELJEK, 13.01.2020, ob 17. uri v prostorih Centra Korak.
 
 
Srečen božič in uspešno v novem letu vam želimo vsi iz KORAKA.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

Svojce uporabnikov Centra Korak vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v PONEDELJEK, 2.12.2019 ob 17. uri v prostorih Centra Korak.
 
 

12. Korakov bazar - dan potem

26.11.2019 12:38
Za nami je 12. Korakov bazar – po eni strani tradicionalen, po drugi edinstven, kot vsak doslej.

Veliko vas je takih, ki ste nam ponudili roko podpore že pred dogodkom, mnogi ste nam pomagali tekom bazarja samega, v ponos in priznanje pa nam je tudi vaš izjemen obisk včerajšnjega čudovitega večera.

Res iskrena hvala vsem, da ste del velike Korakove družine.
 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 59 > >>

Aktualno

27.03.2020

Prisrčen pozdrav Mateje, direktorice

Res je, da nad našimi glavami letajo ptiči strahu in tesnobe, ni pa treba, da v naših glavah spletajo gnezda. (kitajski pregovor)
 
Na našem ...

Vir novic v času izrednih razmer

Verodostojen vir informacij glede novega koronavirusa SARSCoV-2, je med drugimi tudi spletna stran Nacionalnega inštituta za javno zdravje, do katere ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se