Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>
 

Korakov dan odprtih vrat

30.05.2019 14:04
Iskrena hvala vsem, ki ste se udeležili današnjega KORAKOVEGA dneva odprtih vrat. Veseli nas, da smo v naši sredi gostili varuha človekovih pravic, g. Petra Svetino, podžupana Mestne občine Kranj, g. Roberta Nograška, župana občine Šenčur, g. Cirila Kozjeka in predstavnici ZZZS, OE Kranj.

Obiskovalci so se seznanili s programom, ki ga v okviru socialno varstvene storitve vodenja, varstva in zapolsitve pod posebnimi pogoji izvaja Center KORAK, s primeri dobrih praks in z didaktičnimi pripomočki, ki jih izdelujejo zaposleni invalidi v Zaposlitvenem centru KORAK, d.o.o.
 
 

Dan odprtih vrat Centra Korak, Kranj!

V Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 30.5.2019, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, predstavili vam bomo  primer dobre prakse rehabilitacije in didaktične pripomočke za kognitivni trening (Zaposlitveni center KORAK, d.o.o.), lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.

Pridružite se nam na prijetnem dopoldnevu!
 
 

Dan za Korakove prostovoljce

16.05.2019 10:36
Delo prostovoljcev za Center KORAK predstavlja dodatno energijo in pripomore k bolj uspešnemu in raznolikemu programu. Prostovoljcev se tako ne razveselijo samo naši uporabniki, ampak tudi zaposleni – ko prostovoljec pride v hišo, pomeni, da bo ta dan program bolj pester. Nekateri prostovoljci vodijo skupine, drugi z uporabniki delajo individualno ali so jim v pomoč pri skupinskem delu, zelo pomembno pa se nam zdi spremstvo prostovoljcev pri izhodih ali na taborih.

Da bi prostovoljcem vsaj enkrat na leto pokazali, kako pomembni so za nas, v Centru KORAK organiziramo dan za prostovoljce. Tako smo jih 16.5. povabili v hišo, kjer smo jim pripravili krajši program in jih pogostili. V druženju smo skupaj preživeli čudovito dopoldne.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

17.04.2019 11:07
Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 23.4.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 

Korakova pomlad 2019

9. dobrodelni koncert »KORAKOVA POMLAD«, s Prifarskimi muzikanti je navdušil. Bil je to izjemno lep večer v polni dvorani Kulturnega hrama Ignacija Borštnika v Cerkljah. Večer dobre glasbe, zabavnih besed, besed podpore in besed priznanja, da delamo dobro.

Hvala vsem in vsakomur, da ste bili del tega večera in hvala vsem, da ste del Korakove zgodbe.
 
 
klik na sliko...

EQUASS Assurance certifikat

Danes je za Center Korak pomemben dan, praznik, saj smo prva institucija na področju izvajanja socialnovarstvene storitve vodenja in varstva ter zaposlitve pod posebnimi pogoji  v Republiki Sloveniji (sicer s specifičnim programom dolgotrajne rehabilitacije oseb po pridobljeni poškodbi možganov), ki je pridobila EQUASS Assurance certifikat – certifikat v Evropskem sistemu kakovosti na področju socialnih storitev. 

Bravo, Center Korak, Kranj in hvala vsem, ki nas podpirate!

Takole so nam napisali iz Bruslja:

 »The Audit report of Center Korak (Ref no: SLO2019-001) has been reviewed and approved and I can confirm that the services (within the scope of the application) of your organisation meet all the EQUASS Assurance criteria.

The EQUASS unit holds the delegated power by the European EQUASS Awarding Committee to approve on certifications, as described in the EQUASS internal procedures. Therefore, I announce that the services (within the scope of the application) of  Center Korak will be certified with EQUASS Assurance in Social Services.«
 
 

Korakova pomlad - vabilo

Društvo Klub en korak več organizira že 9. dobrodelni koncert "KORAKOVA POMLAD", s Prifarskimi muzikanti, ki bo

v četrtek, 14. marca 2019 ob 19. uri

v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem.

Vstopnice lahko rezervirate v Centru Korak ali pa pišite na drustvo.enkorakvec@gmail.com
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

11.02.2019 10:22
Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 19.2.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 

"Moja ustvarjalnost, tvoja ustvarjalnost, naša kultura"

07.02.2019 10:28
Center Korak aktivno (iz z veseljem) sodeluje v projektu ''Moja ustvarjalnost, tvoja ustvarjalnost, naša kultura'', ki se izvaja v okviru Zavoda O.  Projekt pripadnikom ranljivih skupin invalidov in priseljencev omogoča izraziti njihov ustvarjalni potencial in skrbi za njihovo socialno vključenost.

Operacijo »Moja ustvarjalnost, tvoja ustvarjalnost, naša kultura« sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.
 
 
21.12.2018 09:34
V srcu, če je ta pravo,
je zmeraj prostora
za mnogo (tisoč in več)
lepih stvari
ki jih ljubiti mora vse,
kar živi.
Tone Pavček

SREČEN BOŽIČ IN USPEŠNO V NOVEM LETU
VAM ŽELIMO VSI IZ KORAKA!
Mateja Korošec, direktorica
 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>

Aktualno

12. Korakov bazar

Center Korak, Kranj in društvo Klub en korak več vabita na tradicionalni, 12. Korakov bazar, ki bo v ponedeljek, 25. novembra 2019, med 17. in 20. ...
25.10.2019

Korakanje Optiweb-a

#polna škatla letos spremlja ekipo Optiweb na misiji, s katero želijo z drobnimi dejanji sprožiti velike spremembe. Medse so povabili tudi Center ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se