Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 55 > >>
 
(klikni za ogled vabila)

Dan odprtih vrat 2018!

17.05.2018 09:30
V Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 17.5.2018, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, prisluhnili boste lahko predstavitvi »Uveljavljanje pravic invalidov po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov«, lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.
Pridružite se nam in preživite lepo dopoldne v naši družbi!
 
 

KORAK Naprej, 2. dejanje!

Hvala KŠK-ju in delovni ekipi študentov, s pomočjo katerih smo skupaj z uporabniki Centra KORAK, Kranj urejali naš Zdravilni vrt, ki ga uporabljamo v terapevtske namene.

Preko interakcije s študenti z medsebojnim sodelovanjem, komuniciranjem in timskim delom smo zasledovali cilje rehabilitacije oseb s pridobljeno možgansko poškodbo.
 
 

Obvestilo!

Strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, na katerega je povabila Mestna občina Kranj in bi bilo izvedeno 16.4.2018 (Vabilo spodaj) žal odpade! O morebitnem novem terminu vas bomo obvestili tudi na naši spletni strani.
 
 
(klik za ogled vabila)

Vabilo Mestne občine Kranj

16.04.2018 11:17
Mestna občina Kranj vabi na strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, ki bo v ponedeljek, 16. aprila ob 18. uri v avli Mestne občine Kranj, Slovneski trg 1. Predavanje bosta vodili Tjaša Filipčič, predavateljica na Pedagoški fakulteti in Mojca Tomažin, vrhunska športnica na invalidskem vozičku. Na predavanju se bo predstavilo tudi nekaj primerov dobrih praks v Sloveniji.

Udeležbo je potrebno potrditi na e-naslov: ines.zabret@kranj.si, do srede 11.4.2018.
 
 

KORAK naprej!

Klub Študentov Kranj in Center Korak sta pod skupnim projektom Korak naprej in na pobudo uporabnikov izvedla bowling v Hotelu Marinšek. Namen projekta je inkluzija v širše socialno okolje ter interakcija z različnimi osebami, kar zahteva z obeh strani tako prilagajanje kot strpnost ter sprejemnaje raznolikosti. Na bowlingu je bilo polno smeha s kančkom tekmovalnosti.
 
 

8. Korakova pomlad

8. spomladanski koncert Korakova pomlad je bil zelo uspešen in hkrati lep dogodek.  Ob tem še enkrat izrekamo zahvalo vsem, ki ste prireditev omogočili, nastopajočim, ki ste se res izkazali in seveda vam, ki ste se v tako velikem številu vabilu odzvali.

Danes z vami podelimo nekaj slik, če ne prej, pa nasvidenje ob letu osorej.

Klikni tu za ogled fotogalerije na naši FB strani.
 
 

Pozdrav izpod Ponc

Že skoraj tradicionalno, se je tudi v letu 2018 del uporabnikov v spremstvu zaposlenih  udeležil ogleda kvalifikacij v poletih v Planici. Dopoldne je minilo v prekrasnem vremenu in z navdušenostjo v očeh, zahvala za nove lepe spomine, pa gre tudi g. Alešu Peljhanu, direktorju podjetja Pele d.o.o., ki nam je ogled omogočil.
...
Pomlad, sedaj pa le vstopi.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

16.03.2018 09:52

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 20.3.2018 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.

 
 

Še 7 dni do koncerta!

Naj vas spomnimo:  8. spomladanski koncert "Korakova pomlad" bo v četrtek, 15. marca 2018 ob 19. uri, v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem.

Ob spremljavi skupine Big Band Bled nam bosta zapela priznana slovenska pevca Alenka Godec in Uroš Perič.
 
Vstopnice po 20,00 € lahko prevzamete v Centru Korak, ali rezervirate na  e-naslovu: drustvo.enkorakvec@gmail.com.

Prijazno vas vabimo, da se koncerta udeležite in pripeljete tudi vaše najbližje, prijatelje in znance.
 
 

Obvestilo društva Klub en korak več - KORAKOVA POMLAD 2018!


Spoštovane članice, spoštovani člani,

spoštovani prijatelji in podporniki društva Klub En korak več!

Leto je naokoli in spet vas vabimo na naš tradicionalni 8. spomladanski koncert "Korakova pomlad",
ki bo v četrtek, 15 .marca 2018 ob 19. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem.

Ob spremljavi skupine Big Band Bled nam bosta zapela priznana slovenska pevca Alenka Godec in Uroš Perič.
 
Vstopnice po 20,00 € boste lahko prevzeli že 1 .marca v Centru Korak.

Rezervacije pa sprejemamo na našem e-naslovu: drustvo.enkorakvec@gmail.com.
 
Radi bi vas spomnili, da gre ves izkupiček prireditve Centru Korak in sicer za obnovo in razširitev prostorov v Centru Korak, saj se pripravljajo na razpis ministrstva za razširitev koncesije. Center Korak ima na čakalni listi 37 oseb po pridobljeni možganski poškodbi.

Prijazno vas vabimo, da se koncerta udeležite in pripeljete tudi vaše najbližje, prijatelje in znance. Mogoče lahko predlagate tudi kakšnega sponzorja/donatorja. Več ko nas bo, lažje bomo pomagali.

V imenu društva vas lepo pozdravljava.

Tina in Tanja
 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 55 > >>

Aktualno

Dobrodelni koledar 2019

Že 7. leto poteka  akcija Dobrodelni koledar, preko katere je bilo prodanih že skoraj 43.000 koledarjev. Akcija je namenjena tako podjetjem kot ...
13.09.2018

Ogled Borštnikove hiše

Ignacij Borštnik je bil prvi slovenski poklicni igralc, ki je na gledaliških deskah oživil več kot 400 vlog. Bil je tudi režiser, pisec iger, ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se