Aktualno

<< < 1 ... 10 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 62 > >>
 

Podarili preko dva tisoč knjig v slovenskem jeziku

22.04.2015 09:00
Ljubljana (22. aprila 2015) – Veleposlanik Republike Avstrije v Sloveniji, dr. Clemens Koja, in predsednik Mohorjeve družbe iz Celovca, dekan mag. Ivan Olip, sta danes popoldne v prostorih Galerije Družina  ob zaključku dobrodelne akcije Podarimo knjige sedmim slovenskim nevladnim organizacijam s področja socialnega in humanitarnega dela podarila 2.300 knjig slovenskih in avstrijskih avtorjev v skupni vrednosti preko 50.000 evrov.

Več o dogodku preberite s klikom tu...
 
 

Ne pozabite na objem!

17.04.2015 13:17
Naj vas spomnimo na akcijo objem topline, v katerem Klub En korak več kandidira za donatorska sredstva v višni 300,00 EUR, ki bi jih namenil Centru Korak... Donatorska sredstva prejmejo prvi trije uvrščeni v akciji.

Hvala vam za dosedanjih 1000 objemov - z vašo pomočjo smo trenutno na četrtem mestu...potrebujemo pa še kak objemček več, da skočimo na mesto, ki prinese nagrado! Časa imamo še 13 dni, objemček pa nam lahko podarite 1x na dan.

Za objem kliknite tu in poiščite Klub En korak več.

Hvala da ste z nami in naj vas vreme ne zmoti pri tem da preživite lep konec tedna.
 
 

Donacija BTŠ Naklo

10.04.2015 14:13
V tednu, ki se počasi poslavlja, smo bili deležni prijetnega obiska ravnateljice srednje šole Biotehniškega centra Naklo, ge. Andreje Ahčin, z dvema sodelavkama, ki so Centru Korak predale donacijo v višini 500,00 EUR. Donacijo je Biotehniški center Naklo pripravil v sodelovanju z zvezama Leo in Lions klubi Slovenije, Koraku pa bo omogočila izvedbo kakovostnih glasbenih delavnic, katerih rezultat si boste lahko ogledali tudi na tradicionalnem novembrskem Korakovem bazarju.
 
 

Donacija društva Klub En korak več

08.04.2015 12:58
S pomočjo donacije društva Klub En korak več, ki je bil ustanovljen v letu 2009 - z namenom da po svojih močeh, s pozitivnim zgledom in energijo ter delovanjem v okolju podpira razvoj in delovanje Centra Korak - smo v letu 2015 v delovni enoti uspeli pridobiti dva nova prostora. Prvi prostor je namenjen kreativnim tehnikam - predvsem izdelavi dekorativnega papirja, drugi pa je opremljen z računalniki in je namenjen tako učenju uporabe računalnika, kot tudi sproščanju in zabavi. Prostora predstavljata razbremenitev skupinskega prostora delovne enote in omogočata individualne obravnave ob tem pa sta lahko tudi prostor za umik, ko nekdo potrebuje prostor in čas zase.

Hvala društvu Klub En korak več za pomemben prispevek k dvigu kakovosti dela in življenja v Centru Korak, Kranj.
 
 

Mesec april - mesec dobrih del v Mercatorju

03.04.2015 13:42
Mercator aprila izvaja vseslovenski donatorski projekt Radi delamo dobro. Donatorska sredstva v skupni vrednosti 130.000 EUR bo ob pomoči svojih kupcev razdelil med tristo slovenskih lokalnih društev, organizacij in zavodov.

Od 1. do 30. aprila bodo kupci v izbranih stotih Mercatorjevih trgovinah ob vsakem nakupu, ne glede na višino nakupa, prejeli poseben žeton. Z njim bodo lahko oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih lokalnih društev, organizacij ali zavodov, ki se v izbrani trgovini potegujejo za prejem Mercatorjeve donacije.

Center Korak se poteguje za prejem Mercatorjeve nagrade v Mercatorjevem supermarketu Kokrica, tako da vas povabimo, da žetonček, če boste kupovali tam, namenite Centru Korak!
 
 

Podarite objem!

02.04.2015 13:19
Klub En korak več je bil izbran, da v aprilu 2015 na spletni strani Dormeo tekmuje za čim večje število objemov. Objem mu lahko podarite od 1. aprila do 30. aprila 2015 (vsak dan enega), akcija že teče!!!

Društvo, ki prejme največ objemov v tem obdobju (če se uvrsti med prve tri), prejme donatorska sredstva v višini 300 eurov. Akcija se imenuje OBJEM TOPLINE – VI ODLOČATE, MI DONIRAMO.

Objeme podarite na spletnem naslovu  http://objemtopline.dormeo.net/

Torej v mesecu aprilu pomislite na Klub En korak več vsaj 1x na dan. Naprošamo vas, da skupaj naredimo 30 korakov več in osvojimo za uporabnike Centra Korak 300 eurov.
 
 

Skupina za svojce; 7.4.2015

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na naslednje srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 7.aprila 2015, ob 17. uri v prostorih Centra KORAK.
 
 

Da ne pozabim! Tehnike za pomladitev spomina

27.03.2015 09:00
Spomin je ena najpomembnejših človekovih sposobnosti. V življenju nam služi na vsakem koraku: ko sledimo pogovoru, pečemo svojo najljubšo slaščico, v trgovini plačujemo jabolka, se spomnimo na mamin rojstni dan, … Poznavanje lastne preteklosti je tudi tvorni del naše identitete in ključno za načrtovanje prihodnosti. Ker je nepogrešljiv, ljudje o spominu pogosto govorimo kot o delu telesa: imam lepe oči, imam dober spomin. Vendar je spomin vse prej kot to. Je zapleten sistem različnih omrežij, v katerem ima vsako omrežje svojo vlogo pri nastanku, hranjenju in priklicu spomina.

Nadaljevanje članka Klare Tostovršnik in Hane Hawlina, objavljenega v spletni reviji eSiNAPSA, si lahko preberete s klikom "tu".
 
 

Korakova pomlad 2015

20.03.2015 13:16
Za nami je prekrasen večer Korakove pomladi, ki nam ga je pričaral Enzo Hrovatin s skupino Negratenera. Hvala Klubu en korak več za odlično organizacijo večera, hvala Adriaticu Slovenica, PE Kranj - sponzorju prireditve, hvala donatorjema Sparkasse in Rodex, hvala vsem ostalim, ki ste omogočili izpeljavo koncerta, hvala pa tudi vsem vam, ki ste bili z nami včeraj ali ki nas sicer spremljate na naših poteh!

P.S.
Album fotografij z dogodka si lahko ogledate na naši facebook strani. Zahvala za fotografije gre studiu SonataPhotographica.
 
 

Velikonočne butarice

20.03.2015 08:42
Novi prostori delovne enote Centra Korak so zadnje dni najbolj polni. Pridno namreč izdelujemo velikonočne butarice, ki jih bomo naslednji teden prodajali na stojnicah v zdravstvenem domu, že to nedeljo pa pred cerkvijo v Stražišču in pred cerkvijo na Drulovki. Torej, če si želite imeti eno naših lepih pisanih butaric, lepo vabljeni!
 
<< < 1 ... 10 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 62 > >>

Aktualno

Obisk in trgatev na Borštnikovi domačiji

Center Korak je bil povabljen na trgatev na Borštnikovo domačijo V Cerkljah na Gorenjskem.

Tam sta nas pričakala Tomijeva starša z godbo in lepim ...
08.10.2021

Korakov študijski krožek 2021 - Lutke

V Centru KORAK že od leta 2004 potekajo študijski krožki, ki jih pripravljamo v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije in so sofinancirani s ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se