Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>
 

Utrinki s Korakovega tabora 2019

Na našem FB profilu je objavljenih par utrinkov z letošnjega Korakovega poletnega tabora v Pineti.

Vabljeni k ogledu.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

06.06.2019 08:37
Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 11.6.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 

Korakov dan odprtih vrat

30.05.2019 14:04
Iskrena hvala vsem, ki ste se udeležili današnjega KORAKOVEGA dneva odprtih vrat. Veseli nas, da smo v naši sredi gostili varuha človekovih pravic, g. Petra Svetino, podžupana Mestne občine Kranj, g. Roberta Nograška, župana občine Šenčur, g. Cirila Kozjeka in predstavnici ZZZS, OE Kranj.

Obiskovalci so se seznanili s programom, ki ga v okviru socialno varstvene storitve vodenja, varstva in zapolsitve pod posebnimi pogoji izvaja Center KORAK, s primeri dobrih praks in z didaktičnimi pripomočki, ki jih izdelujejo zaposleni invalidi v Zaposlitvenem centru KORAK, d.o.o.
 
 

Dan odprtih vrat Centra Korak, Kranj!

V Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 30.5.2019, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, predstavili vam bomo  primer dobre prakse rehabilitacije in didaktične pripomočke za kognitivni trening (Zaposlitveni center KORAK, d.o.o.), lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.

Pridružite se nam na prijetnem dopoldnevu!
 
 

Dan za Korakove prostovoljce

16.05.2019 10:36
Delo prostovoljcev za Center KORAK predstavlja dodatno energijo in pripomore k bolj uspešnemu in raznolikemu programu. Prostovoljcev se tako ne razveselijo samo naši uporabniki, ampak tudi zaposleni – ko prostovoljec pride v hišo, pomeni, da bo ta dan program bolj pester. Nekateri prostovoljci vodijo skupine, drugi z uporabniki delajo individualno ali so jim v pomoč pri skupinskem delu, zelo pomembno pa se nam zdi spremstvo prostovoljcev pri izhodih ali na taborih.

Da bi prostovoljcem vsaj enkrat na leto pokazali, kako pomembni so za nas, v Centru KORAK organiziramo dan za prostovoljce. Tako smo jih 16.5. povabili v hišo, kjer smo jim pripravili krajši program in jih pogostili. V druženju smo skupaj preživeli čudovito dopoldne.
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

17.04.2019 11:07
Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 23.4.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 

Korakova pomlad 2019

9. dobrodelni koncert »KORAKOVA POMLAD«, s Prifarskimi muzikanti je navdušil. Bil je to izjemno lep večer v polni dvorani Kulturnega hrama Ignacija Borštnika v Cerkljah. Večer dobre glasbe, zabavnih besed, besed podpore in besed priznanja, da delamo dobro.

Hvala vsem in vsakomur, da ste bili del tega večera in hvala vsem, da ste del Korakove zgodbe.
 
 
klik na sliko...

EQUASS Assurance certifikat

Danes je za Center Korak pomemben dan, praznik, saj smo prva institucija na področju izvajanja socialnovarstvene storitve vodenja in varstva ter zaposlitve pod posebnimi pogoji  v Republiki Sloveniji (sicer s specifičnim programom dolgotrajne rehabilitacije oseb po pridobljeni poškodbi možganov), ki je pridobila EQUASS Assurance certifikat – certifikat v Evropskem sistemu kakovosti na področju socialnih storitev. 

Bravo, Center Korak, Kranj in hvala vsem, ki nas podpirate!

Takole so nam napisali iz Bruslja:

 »The Audit report of Center Korak (Ref no: SLO2019-001) has been reviewed and approved and I can confirm that the services (within the scope of the application) of your organisation meet all the EQUASS Assurance criteria.

The EQUASS unit holds the delegated power by the European EQUASS Awarding Committee to approve on certifications, as described in the EQUASS internal procedures. Therefore, I announce that the services (within the scope of the application) of  Center Korak will be certified with EQUASS Assurance in Social Services.«
 
 

Korakova pomlad - vabilo

Društvo Klub en korak več organizira že 9. dobrodelni koncert "KORAKOVA POMLAD", s Prifarskimi muzikanti, ki bo

v četrtek, 14. marca 2019 ob 19. uri

v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem.

Vstopnice lahko rezervirate v Centru Korak ali pa pišite na drustvo.enkorakvec@gmail.com
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

11.02.2019 10:22
Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 19.2.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>

Aktualno

21.10.2020

OBVESTILO O ZAČASNEM PREHODU NA TELESTORITVE

Kljub vsem strogim zaščitnim ukrepom imamo v Centru KORAK od danes potrjena dva primera  vnešene okužbe s COVID-19.   Od danes je v ...
20.10.2020

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM

Glede na epidemiološko situacijo na Gorenjskem, smo na tihem pričakovali…. Kljub vsem strogim zaščitnim ukrepom imamo v Centru KORAK prvi primer ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se