Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>
 

Študijski krožek: Zdrava sladica

Februarja smo pričeli s študijskim krožkom zdrava sladica in se redno srečujemo vsakih 14 dni. Na začetku smo se poučili o vseh sestavinah, s katerimi delamo, potem pa smo poiskali več receptov zdravih sladic, ki smo jih spekli. Predstavili smo se tudi na dnevu za prostovoljce, vse recepte pa bomo tudi zbrali in naredili brošuro. Slike potrjujejo veselje pri delu, sladice pa so kljub zdravim sestavinam zelo okusne.
 
 
foto: Vlado Sofronievski, Korakov prostovoljec

Dan za Korakove prostovoljce

24.05.2018 13:25
Centru Korak sodelovanje s prostovoljci veliko pomeni. Prostovoljstvo v Center Korak prinaša pestrost, novo dinamiko in nova prijateljstva.  Vsak prostovoljec prinese v center edinstveno energijo in doda noto svojega značaja v dogajanje posameznega dne.

V letu 2017 smo redno sodelovali s 36 prostovoljci in le-ti so pri nas opravili skupaj preko 2000 ur prostovoljnega dela.

Da se jim vsaj malo oddolžimo za njihov dragocen prispevek, poleg usposabljanja 1x letno organiziramo tudi dan za Korakove prostovoljce, ki je dan poln smeha, dobrot in akcije za vse prisotne. Danes je bil tak dan in bilo je odlično!

Prostovoljci, še enkrat hvala.
 
 

Vabilo Mestne občine Kranj - Strokovno predavanje

30.05.2018 10:00
Mestna občina Kranj vabi na strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, ki bo potekalo v sredo, 30.5. od 10.00 do 11.00 v Vojnomirovi dvorani Gorenjskega muzeja. Predavanje bo vodila prof.dr. Tjaša Filipčič, predavateljica na Pedagoški fakulteti.
Predavanje je namenjeno strokovnemu kadru, prostovoljcem, ki delajo z osebami s posebnimi potrebami, staršem ali partnerjem oseb s posebnimi potrebami ter zainteresirani javnosti.


(Več o dogajanju tistega dne si preberite s klikom na vabilo; slika levo)
 
 

Dan odprtih vrat - jutri!

Naj vas spomnimo: v Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 17.5.2018, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, prisluhnili boste lahko predstavitvi »Uveljavljanje pravic invalidov po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov«, lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.
(Več informacij najdete na vabilu - klik na sličico)
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 15.5.2018 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 
(klikni za ogled vabila)

Dan odprtih vrat 2018!

17.05.2018 09:30
V Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 17.5.2018, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, prisluhnili boste lahko predstavitvi »Uveljavljanje pravic invalidov po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov«, lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.
Pridružite se nam in preživite lepo dopoldne v naši družbi!
 
 

KORAK Naprej, 2. dejanje!

Hvala KŠK-ju in delovni ekipi študentov, s pomočjo katerih smo skupaj z uporabniki Centra KORAK, Kranj urejali naš Zdravilni vrt, ki ga uporabljamo v terapevtske namene.

Preko interakcije s študenti z medsebojnim sodelovanjem, komuniciranjem in timskim delom smo zasledovali cilje rehabilitacije oseb s pridobljeno možgansko poškodbo.
 
 

Obvestilo!

Strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, na katerega je povabila Mestna občina Kranj in bi bilo izvedeno 16.4.2018 (Vabilo spodaj) žal odpade! O morebitnem novem terminu vas bomo obvestili tudi na naši spletni strani.
 
 
(klik za ogled vabila)

Vabilo Mestne občine Kranj

16.04.2018 11:17
Mestna občina Kranj vabi na strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, ki bo v ponedeljek, 16. aprila ob 18. uri v avli Mestne občine Kranj, Slovneski trg 1. Predavanje bosta vodili Tjaša Filipčič, predavateljica na Pedagoški fakulteti in Mojca Tomažin, vrhunska športnica na invalidskem vozičku. Na predavanju se bo predstavilo tudi nekaj primerov dobrih praks v Sloveniji.

Udeležbo je potrebno potrditi na e-naslov: ines.zabret@kranj.si, do srede 11.4.2018.
 
 

KORAK naprej!

Klub Študentov Kranj in Center Korak sta pod skupnim projektom Korak naprej in na pobudo uporabnikov izvedla bowling v Hotelu Marinšek. Namen projekta je inkluzija v širše socialno okolje ter interakcija z različnimi osebami, kar zahteva z obeh strani tako prilagajanje kot strpnost ter sprejemnaje raznolikosti. Na bowlingu je bilo polno smeha s kančkom tekmovalnosti.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>

Aktualno

Svečana listina Centru KORAK

Univerza v Mariboru je včeraj Centru KORAK, Kranj na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu podelila Svečano listino za izvrstno sodelovanje s Fakulteto ...

10. Korakova pomlad z Vladom Kreslinom

Društvo Klub en korak več organizira
10. dobrodelni koncert
»KORAKOVA POMLAD«, tokrat z legendarnim Vladom Kreslinom,
ki bo v četrtek, 16. aprila ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se