Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>
 

Srečanje podporne skupine za svojce

04.12.2018 08:15

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 11.12.2018 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.

 
 

Korakov bazar 2018

Dobrota, lepota, smeh, zdravice, rokovanja, objemi, prijateljstvo, sreča, pogum, toplina, dobre želje,… hvala da ste del tega; hvala za krasen večer, ki smo ga včeraj preživeli skupaj.

Klik za ogled foto-albuma
 
 
Se vidimo v ponedeljek, 12.11.2018!

Le še tri dni do Korakovega bazarja!

Kongresni center na Brdu pri Kranju se že odeva v praznične barve. Korakovci in članice Društva Klub En korak več s čudovitimi izdelki uporabnikov Centra Korak in zaposlenih v Zaposlitvenem centru Korak prekrivajo mize v pričakovanju našega skorajšnjega snidenja. Pridite torej in v zadnje tedne letošnjega leta stopimo optimistično, prijateljsko, skupaj.
 
 
klikni za ogled vabila

BAZAR 2018!

12.11.2018 17:00
Dragi Korakovi prijatelji!

Vabljeni na tradicionalni KORAKOV BAZAR v Kongresni center Brdo pri Kranju v ponedeljek, 12. novembra med 17. in 20. uro.
Srečanja z vami se iskreno veselimo!

Mateja Korošec, dirketorica Centra Korak
Tanja Žumer,  predsednica Društva Klub En korak več
 
 

Kostanjev piknik

11.10.2018 14:11
Sonce nas te dni prav prijetno greje in skoraj ne bi bilo slutiti, da je jesen že tu, če nas zlato-rumeni gozdovi in jesenski plodovi ne bi opozarjali na  neizbežno dejstvo spreminjanja letnih časov. Zato smo v Koraku simbolno počastili jesen s tradicionalnim kostanjevim piknikom in se pogostili  ob pečenem kostanju, sladkem jabolčniku ter sveže pečeni pehtranovi potici. Ja, tudi naše okušalne brbončice so bile  hvaležne jesenskim darovom.
 
 

Kranjci smo se zbrali, da bomo skupaj brali

01.10.2018 11:06
Pod sloganom Kranjci smo se zbrali, da bomo skupaj brali  je Mestna občina Kranj in Mestna knjižnica Kranj v sodelovanju s partnerji v tem tednu organizirala različne dejavnosti, ki spodbujajo branje in bralno kulturo. Preko dejavnosti želijo širiti zavest o pomembnosti branja in razumevanja prebranih ali pripovednih vsebin. K projektu smo se pridružili tudi sodelujoči na bralni skupini,  pod mentorstvom Damjane Mustar iz Mestne knjižnice Kranj, s katero sodelujemo  že od leta 2014. Na srečanju bralne skupine smo prebirali pesmi Neže Maurer iz knjige Nekaj zelo zelo lepega, kjer so nas nagajive, dobrosrčne vrstice, prepojene z modrostjo mojstrice pisane besede, navdahnile in nas opomnile da brez branja nam živeti ni.
 
 

Orientacijski pohod po Mariboru

26.09.2018 12:00
V okviru Evropskega tedna športa in evropskega projekta RE-SPORT ter s podporo MO Maribor je Center Naprej, ki je vodilni partner projekta, izvedel orientacijski pohod po centru mesta Maribor. Dogodka smo se udeležili tudi Korakovci, kjer smo preizkusili svoje spretnosti pri različnih športnih aktivnostih ter  s pomočjo zemljevida  iskali označene točke po centru Maribora. Namen pohoda je spodbujanje športnih aktivnosti za vse, integracija in povezovanje vseh. Dogodek je potekal v sproščenem, prijateljskem duhu, za dodatno ogrevanje ter lepši pogled na mesto Maribor je prispeval  še lep sončen dan.
 
 

Dobrodelni koledar 2019

Že 7. leto poteka  akcija Dobrodelni koledar, preko katere je bilo prodanih že skoraj 43.000 koledarjev. Akcija je namenjena tako podjetjem kot tudi posameznikom. Letos lahko pomagate dobrodelni organizaciji po lastni izbiri, tudi nam, Centru KORAK, KRANJ.
Organizator s to akcijo ne išče donacij, ampak vam samo ponuja možnost, da za poslovna darila uporabite njihov ekskluzivni dobrodelni koledar z dobrim namenom in po ugodni ceni.
Več informacij na
http://dobrodelni-koledar.si
 
 

Ogled Borštnikove hiše

13.09.2018 13:34
Ignacij Borštnik je bil prvi slovenski poklicni igralc, ki je na gledaliških deskah oživil več kot 400 vlog. Bil je tudi režiser, pisec iger, prevajalec, filmski igralec, scenarist in pesnik  in po njem se imenuje osrednji slovenski gledališki festival, Borštnikovo srečanje, in na njem podeljena nagrada, Borštnikov prstan. Rojen je bil v Cerkjah na Gorenjskem v hiši, ki jo danes imenujemo Borštnikova hiša in letos obeležujemo 160. obletnico  rojstva. 
Vse to in še več smo izvedeli na prijetenem dopoldnevu, kjer nas je družina Novak, z očetom Danijelom na čelu, popeljala skozi obdobje Borštnikove rodbine in kjer  smo lahko začutili utrip bivanja v taki hiši izpred 100 let. Obisk smo zaključili na vrtu s prijetno pogostitvijo in druženjem.
 
 

Jesenski izlet na slovensko obalo

11.09.2018 10:14

Center Korak ima več aktivnosti, ki jih nekako dojemamo že za tradicionalne in nam veliko pomenijo. Ena od teh je tudi jesenski izlet na slovensko obalo, ki smo ga izvedli včeraj.  Uporabniki so imeli možnost plavanja, kolesarjenja ali sprehoda. Odlično vzdušje in super vreme je omogočalo doseganje različnih ciljev, kot je npr. aktivacija, vključevanje v socialno okolje, normalizacija, predvsem se pa zdi, da tak izlet odlično pripomore k krepitvi socialnih stikov in medsebojnega zaupanja med vsemi udeleženci.  

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>

Aktualno

11.09.2020

Obvestilo članom podporne skupine za svojce

Spoštovani svojci!

Obveščamo vas, da se podporna skupina za svojce, zaradi trenutnih razmer v državi (epidemija Covid-19) v oktobru žal še ne bo ...

Zaposlitveni center Korak

Zaposlitveni center Korak, d.o.o., so.p. ima novo spletno stran, kjer med drugim lahko pridobite veliko koristnih informacij o njihovi ponudbi ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se