Aktualno

<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 58 > >>
 
06.12.2010 14:17
Prazniki se naglo približujejo, zato smo tudi v Zavodu Korak pripravili praznični decembrski program, kjer bo potekalo več potopisnih predavanj, obiskali nas bodo tudi Lionsi ter sam župan Mestne občine Kranj, program pa bomo zaključili z zabavo in srečelovom. Kliknite tu, če želite izvedeti več...
 
 
okraševanje "dreveščka"

Začelo se je...

02.12.2010 14:09
Ker snežinke že kar nekaj dni živahno opozarjajo, da je nastopil eden najbolj pisanih mesecev v letu, njihovemu sporočilu z veseljem sledimo tudi v Koraku. Začeli smo z okraševanjem prostorov, peko dišečih piškotov in tudi s pismom trem dobrim možem. Ker pa je december komaj dobro potrkal na vrata in bo dogajanje še pestro, boste o vsebini le tega v kratkem obveščeni na naši spletni strani...
 
pismi trem dobrim možem, dostavila ju bo kar direktorica...
 
druženje z mlajšimi poslušalci...
29.11.2010 13:58
Vabljeni k branju kratkega prispevka o sodelovanju našega zavoda v evropskem projektu Sprejemanje drugačnosti (kliknite tu).
 
 
22.11.2010 12:42
KO DAJEM, SE MOJE SRCE RAZCVETI V VEČ SRC.
V ČRNO KANE BELA.  RODI SE MAVRICA.
V TEMO SE PRELIJE SVETLOBA. PRINESE RADOST.
DAJANJE JE NIT LJUBEZNI. OD MENE K TEBI.
SRČNI ŠOPEK, V KATEREM JE DOVOLJ OBJEMOV ZA VSE.

(vabljeni k branju prispevka ge. Jelene Jukič Wilfan)

 
 

Dobrodelni Bazar v belem

22.11.2010 13:19
Zavod za varstvo in rehabilitacijo po poškodbi glave Korak in Klub En korak več sta v avli Mestne občine Kranj v ponedeljek, 22. novembra 2010, priredila dobrodelni bazar, ki je bil tokrat v znamenju črne in bele barve. Na prireditvi so nastopili uporabniki Zavoda Korak, izvrstna mlada glasbenika Samo Kozlevčar in Tadeja Tomlje ter pantonimika iz Kuda Kiks. Članice Kluba en korak več so na modni reviji predstavile nakit v beli barvi, ki so ga izdelale same, oblikovale pa so ga študentke Visoke šole za dizajn. Na modni pisti so se sprehodile znane Gorenjke, med drugimi Hermina Krt, direktorica kranjske poslovne enote Probanke, podjetnica Tanja Perne ter Janja Roblek, predsednica Slovenskega sodniškega društva. Številne goste so pozdravile direktorica Zavoda Korak Mateja Korošec, uporabnica Zavoda Korak Majda Smolej ter predsednica Kluba En korak več Hermina Krt. Poleg gostitelja Mohorja Bogataja, župana Mestne občine Kranj, so se prireditve udeležili tudi Borut Sajovic, poslanec in župan Občine Tržič, Franc Čebulj, župan Občine Cerklje, Janez Fajfar, župan Občine Bled ter Miran Zadnikar, župan Občine Preddvor.

Na dobrodelnem bazarju je bilo mogoče kupiti izdelke, ki so jih izdelali uporabniki Zavoda Korak in članice Kluba En korak več, celoten izkupiček od prodaje pa bo namenjen uporabnikom zavoda, ki iz leta v leto povečuje svojo dejavnost. Trenutno je v zavodu preko trideset uporabnikov s področja Gorenjske, ki so utrpeli pridobljene poškodbe možganov.
 
 
12.11.2010 10:59
Z veseljem vas obveščamo, da lahko naše dejavnosti od sedaj spremljate tudi na Facebooku, kjer bomo podobno kot na naši spletni strani objavljali informacije o aktualnem dogajanju v zavodu. Vabimo vas (kliknite tu), da se nam pridružite.
 
 
05.11.2010 08:44
Ob Svetovnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč ki ga obeležujemo 21. novembra, se pridružujemo vseslovenski akciji, ki jo organizira Zavod Varna pot. Vabimo vas, da se pridružite aktivnostim, ki bodo potekale 20. novembra 2010, v Kranju na Slovenskem trgu oziroma da na ta dan v svojem domu prižgete svečo v spomin na žrtve prometnih nesreč. (več o tem)
 
 
28.10.2010 12:35
V četrtek, 28. oktobra 2010, smo se odpravili proti Lescam, ki ležijo severo-zahodno od Ljubljane. Tja smo šli z namenom spoznati konje in hipoterapijo.
Ko smo prišli na hipodrom Lesce, so nas tam prijazno sprejeli. Najprej smo šli pogledat konje, ki smo jih tudi malo očistili, in hlev. Nato pa smo se odpravili na jahališče... (Več o tem)
 
 
22.10.2010 13:39

Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate nove modele čestitk / voščilnic za praznike ob koncu leta. Voščilnice - vse so ročno delo naših uporabnikov - so že v prodaji, naročite jih lahko na tel. 04/ 28 18 620, vsak dan med 7.00 in 14.30, ali preko E-maila: delavnica@zavod-korak.si

 
 

Nov obrazec za namenitev dela dohodnine Zavodu Korak, Kranj

12.10.2010 11:23
Kot smo vas že obvestili, lahko po Zakonu o dohodnini vsi davčni zavezanci do 0,5% davka na svojo dohodnino odslej namenite tudi našemu zavodu. Ta donacija za vas ne predstavlja dodatnega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo moramo plačati, vendar pa lahko del tega plačila namenimo organizacijam po lastni izbiri.

Če torej želite nemneniti del dohodnine Zavodu Korak, vas prosimo, da izpolnete obrazec, ki ga najdete TUKAJ.
Za pomoč pri izpolnjevanju obrazca pa kliknite TU.

Veseli bomo, če boste o možnosti prispevanja dela dohodnine obvestili tudi svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce in druge, za katere menite, da so pripravljeni podpreti prizadevanja Zavoda Korak za čim bolj samostojno in kvalitetno življenje oseb po pridobljeni poškodbi možganov.
 
<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 58 > >>

Aktualno

Svečana listina Centru KORAK

Univerza v Mariboru je včeraj Centru KORAK, Kranj na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu podelila Svečano listino za izvrstno sodelovanje s Fakulteto ...

10. Korakova pomlad z Vladom Kreslinom

Društvo Klub en korak več organizira
10. dobrodelni koncert
»KORAKOVA POMLAD«, tokrat z legendarnim Vladom Kreslinom,
ki bo v četrtek, 16. aprila ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se