Aktualno

<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>
 

Vabilo Mestne občine Kranj - Strokovno predavanje

30.05.2018 10:00
Mestna občina Kranj vabi na strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, ki bo potekalo v sredo, 30.5. od 10.00 do 11.00 v Vojnomirovi dvorani Gorenjskega muzeja. Predavanje bo vodila prof.dr. Tjaša Filipčič, predavateljica na Pedagoški fakulteti.
Predavanje je namenjeno strokovnemu kadru, prostovoljcem, ki delajo z osebami s posebnimi potrebami, staršem ali partnerjem oseb s posebnimi potrebami ter zainteresirani javnosti.


(Več o dogajanju tistega dne si preberite s klikom na vabilo; slika levo)
 
 

Dan odprtih vrat - jutri!

Naj vas spomnimo: v Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 17.5.2018, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, prisluhnili boste lahko predstavitvi »Uveljavljanje pravic invalidov po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov«, lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.
(Več informacij najdete na vabilu - klik na sličico)
 
 

Srečanje podporne skupine za svojce

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 15.5.2018 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
 
 
(klikni za ogled vabila)

Dan odprtih vrat 2018!

17.05.2018 09:30
V Centru Korak, Kranj, bomo imeli v četrtek, 17.5.2018, od 9.30 do 12.00, dan odprtih vrat. Na ta dan vam bomo predstavili naš program, prisluhnili boste lahko predstavitvi »Uveljavljanje pravic invalidov po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov«, lahko pa si boste ogledali tudi naše prostore.
Pridružite se nam in preživite lepo dopoldne v naši družbi!
 
 

KORAK Naprej, 2. dejanje!

Hvala KŠK-ju in delovni ekipi študentov, s pomočjo katerih smo skupaj z uporabniki Centra KORAK, Kranj urejali naš Zdravilni vrt, ki ga uporabljamo v terapevtske namene.

Preko interakcije s študenti z medsebojnim sodelovanjem, komuniciranjem in timskim delom smo zasledovali cilje rehabilitacije oseb s pridobljeno možgansko poškodbo.
 
 

Obvestilo!

Strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, na katerega je povabila Mestna občina Kranj in bi bilo izvedeno 16.4.2018 (Vabilo spodaj) žal odpade! O morebitnem novem terminu vas bomo obvestili tudi na naši spletni strani.
 
 
(klik za ogled vabila)

Vabilo Mestne občine Kranj

16.04.2018 11:17
Mestna občina Kranj vabi na strokovno predavanje o pomenu gibanja za dvig kvalitete življenja invalidov, ki bo v ponedeljek, 16. aprila ob 18. uri v avli Mestne občine Kranj, Slovneski trg 1. Predavanje bosta vodili Tjaša Filipčič, predavateljica na Pedagoški fakulteti in Mojca Tomažin, vrhunska športnica na invalidskem vozičku. Na predavanju se bo predstavilo tudi nekaj primerov dobrih praks v Sloveniji.

Udeležbo je potrebno potrditi na e-naslov: ines.zabret@kranj.si, do srede 11.4.2018.
 
 

KORAK naprej!

Klub Študentov Kranj in Center Korak sta pod skupnim projektom Korak naprej in na pobudo uporabnikov izvedla bowling v Hotelu Marinšek. Namen projekta je inkluzija v širše socialno okolje ter interakcija z različnimi osebami, kar zahteva z obeh strani tako prilagajanje kot strpnost ter sprejemnaje raznolikosti. Na bowlingu je bilo polno smeha s kančkom tekmovalnosti.
 
 

8. Korakova pomlad

8. spomladanski koncert Korakova pomlad je bil zelo uspešen in hkrati lep dogodek.  Ob tem še enkrat izrekamo zahvalo vsem, ki ste prireditev omogočili, nastopajočim, ki ste se res izkazali in seveda vam, ki ste se v tako velikem številu vabilu odzvali.

Danes z vami podelimo nekaj slik, če ne prej, pa nasvidenje ob letu osorej.

Klikni tu za ogled fotogalerije na naši FB strani.
 
 

Pozdrav izpod Ponc

Že skoraj tradicionalno, se je tudi v letu 2018 del uporabnikov v spremstvu zaposlenih  udeležil ogleda kvalifikacij v poletih v Planici. Dopoldne je minilo v prekrasnem vremenu in z navdušenostjo v očeh, zahvala za nove lepe spomine, pa gre tudi g. Alešu Peljhanu, direktorju podjetja Pele d.o.o., ki nam je ogled omogočil.
...
Pomlad, sedaj pa le vstopi.
 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 > >>

Aktualno

23.11.2020

Vsi korakovi izdelki - v novi spletni trgovini!

Čas hitro beži in že je pred nami veseli december, za mnoge, najlepši mesec v letu. Mesec december je običajno čas veselja, smeha, razkošnih ...
20.11.2020

Glas iz Koraka

Leto 2020 je posebno, polno izzivov,  prepredeno z ovirami in morda je ravno zato še toliko bolj do izraza prišla naša vizija, ki pravi: »Smo ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se