Aktualno

<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 57 > >>
 

KORAKOVA POMLAD 2017

17.03.2017 09:14
Za nami je še en čudovit večer, koncert odlične skupine Help, z gostom Otom Pestnerjem, ki so nas popeljali v nek drugi svet, čas legendarnih Beatlesov. Prisrčna hvala vsem vam, ki ste prišli v res lepem številu, hvala za vaš obisk, prijateljstvo in podporo - zaradi katere bodo tudi v letu 2017 v Centru Korak lahko nemoteno potekale logopedske obravnave.
 
 
Korakov zimski dan
15.03.2017 09:01
V sredo 15. marca 2017 smo imeli s Centrom Korak zimski športni dan v Kranjski Gori in Planici. Malo po osmi uri smo se izpred Centra Korak odpeljali z avtobusom najprej v Kranjsko Goro. Tam smo odložili smučarje in sankače, ostali pa smo se odpeljali naprej v Planico. V Planici smo si ogledali nordijski smučarski center. Iz razglednega stolpa je bil pogled fascinanten na celoten smučarsko skakalni kompleks. Pozneje smo se z avtobusom vsi odpeljali v Kranjsko Goro in si tam privoščili še sprehod po mestu obsijanem s pomladanskim soncem. Nazaj v Kranj in v Center Korak smo se vsi vrnili zelo veseli, saj smo popolnoma izkoristili dan in sonce, ki nam je grelo naša srca.
Rok Kacin
 
 
Kolesarski center Žagar nam je podaril kolo
24.02.2017 14:24
V Centru Korak imamo novo pridobitev!  Kolesarski center Žagar nam je doniral novo kolo, na katerega smo zelo ponosni in se z njim že radi vozimo. Iskreno se zahvaljujemo za to čudovito donacijo, ki nam bo pomagala pri promociji zdravega načina življenja.
 
 
Koncert skupine Help!
16.03.2017 19:00

16. marca  se v Cerkljah na gorenjskem obeta nepozabno doživetje! Klub en Korak več , namreč organizira koncert skupine Help!, ki posnema legendarno skupino The Beatels iz zgodnjih 60. let. Z udeležbo na koncertu, boste pomagali Centru Korak, ob tem pa se boste še nepozabno zabavali in uživali v nostalgičnem vzdušju. Prisrčno vabljeni vsi željni zabave in seveda vsi, ki bi nam radi pomagali!
Pričetek koncerta je ob 19.00!

 
 
Obisk prve dame slovenske zabavne glasbe, Helene Blagne
16.02.2017 10:51

 

V veselje nam je bilo, da smo v Centru Korak, Kranj gostili go. Heleno Blagne, ki nas je navdušila  s svojo preprostostjo in karizmatičnostjo ter nam iz prve roke zaupala, kako izgleda njena glasbena pot.
Ge. Heleni Blagne se zahvaljujemo za njeno humanitarno gesto in da je z nami delila svoje izkušnje ter življenjske modrosti. Hvala tudi za njeno pozitivno energijo, ki jo prinesla v Center Korak in čudovit intervju, ki ga je vodila članica kluba En korak več, ga. Jelena Jukič Wilfan.

Vtisi uporabnikov:

Obisk Helene Blagne je bilo posebno doživetje. Všeč mi je bilo, da je zapela refren pesmi, Srebrna reka. Povedala nam je, da svojim koncertom posveča veliko pozornosti in da so vse njene obleke, ki jih nosi na koncertih, skrbno izbrane. Helena je delovala zelo dostopna, prijazna in odprta oseba. Zelo sem hvaležna za njen obisk.
Marija Ajdovec

Helena je zapela del skladbe Srebrna reka, kar se mi je zdelo zelo lepo, saj zelo lepo poje. Odgovorila je tudi na vprašanja, ki ji jih je zastavila Jelena Jukič Wilfan in uporabniki Centra Korak, Kranj.

Elizabeta Krč

V Centru Korak nas je v četrtek, 16. februarja, obiskala Helena Blagne. Z njo je intervju vodila Jelena Jukič Wilfan. Povedala nam je, da se preizkuša tudi v gledaliških vodah. Vsem nam je bila njena predstavitev zelo všeč.

Rok Kacin

Gospa je bila prijetna, prijazna in zelo prisrčna. Hvaležni smo ji, da je z nami zapela del njene pesmi. Vesela sem njenega obiska in tudi povabila na njen koncert.

Simona Kuhar

 

 

 
 
Predavanje o Švedski

Včeraj, 15.2.2017, smo v Centru Korak imeli potopisno predavanje o potovanju po Švedski. Predavala nam je dr. Petra Draškovič Pelc. Pokazala nam je čudovite fotografije in pripovedovala o svojih dogodivčinah s potovanja. Gospodu Vladu se zahvaljujemo za prispevane fotografije in povabilo gospe Petre.

Irena Jan

 
 
Obisk Avsenikovega muzeja v Begunjah
12.01.2017 09:09

V četrtek 12. Januarja 2017 smo s Centrom Korak odšli na poseben izlet. Odšli smo v Begunje na Gorenjskem od koder so doma, po vsem svetu najbolj poznane slovenske pesmi, bratov Avsenik. Najprej smo odšli v Avsenikov muzej in si v veliki dvorani na platnu pogledali film o življenju in glasbenem ustvarjanju bratov Avsenik. Po predstavitvi filma nas je osebno prišel pozdraviti tudi Sašo Avsenik, vnuk Slavka Avsenika. Z njim smo se fotografirali in ga povprašali o njegovih glasbenih dosežkih. Pozneje smo si ogledali tudi celoten muzej bratov Avsenik, kjer so razstavljene vse njihove plošče, tako glasbene, kot tudi vse zlate, diamantne ter platinaste plošče. Po ogledu zelo zanimivega filma in muzeja smo si privoščili kavico v Avsenikovi gostilni imenovani pr­­‘Jožovc. S tem izletom smo bili vsi zelo zadovoljni in smo sklenili, da bomo takšen in tako zanimiv izlet zagotovo še ponovili.
Rok Kacin

 

 
 

 

23.12.2016 10:46

Želimo vam veliko lepega v preostalih dneh letošnjega leta in nasvidenje ponovno v 2017!

 
 
Praznična čajanka
20.12.2016 14:03
Danes, 20. decembra, smo z dijaki in dijakinjami Gimnazije Kranj s profesorico socialne pedagogike Ivanko Zupan imeli praznično Čajanko.
S seboj so prinesli razna peciva, ki so jih spekli sami, ter svojo dobro voljo in pozitivno energijo, ki je zopet pričarala čarobnost predprazničnega časa. Pogostili smo jih tudi mi in se jim zahvalili za njihovo sodelovanje ter jim zaželeli prijetne praznike in uspešno v Novem letu.
Simona Kuhar
 
 
muzikolog in saksofonist Simon Širec
14.12.2016 12:19
Danes nas je v Centru Korak obiskal muzikolog in saksofonist Simon Širec in nam povedal veliko zanimivih stvari o saksofonu. Zabavali smo se ob zanimivih zgodbicah o samem nastanku saksofona, nato pa še uživali v prijetnem mini koncertu.
 
<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 57 > >>

Aktualno

Utrinki s Korakovega tabora 2019

Na našem FB profilu je objavljenih par utrinkov z letošnjega Korakovega poletnega tabora v Pineti.

Vabljeni k ogledu.
06.06.2019

Srečanje podporne skupine za svojce

Svojce uporabnikov Centra KORAK vabimo na srečanje podporne skupine za svojce, ki bo v torek, 11.6.2019 ob 17.uri, v prostorih Centra KORAK.
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se