Aktualno

23.12.2020

Voščilo iz Koraka

Želim, da v praznične dni in novo
leto, vsi skupaj dnesemo samo
tisto, kar nas je letošnje naučilo
obogatilo in razveselilo.
Luč vedno premaga temo ...
22.12.2020

Pred prazniki


V letu, ki se počasi izteka ni manjkalo izzivov.

V Koraku smo na novo opremili in pridobili še tretje nadstropje, s širitvijo koncesije so med nas ...

Korakova pomlad 2018


Spoštovane članice, spoštovani člani društva Klub En korak več,

spoštovani prijatelji, sponzorji in donatorji

 

Kaj je lahko še boljši dokaz, da delamo dobro…

Ko pred vhodom v dvorano srečaš prijatelje ter stare znance naših prireditev, začutiš veliko veselje in pomirjenost. Kot da smo postali velika družina, saj nas povezuje ljubezen do sočloveka in pripadnost plemenitim dejanjem, pomagati ljudem, ki so se znašli v stiski.

Težko si je predstavljati, da zaradi pomankanja prostora (koncesija omejuje število uporabnikov) ostaneš pred vrati Centra Korak, čeprav se še kako zavedaš, da bi sebi ali svojim domačim nadaljevanje rehabilitacije pomenilo izboljšanje stanja po poškodbi možganov in vrnitev v vsakdanje ritme življenja.

Tako pa smo obiskovalci prireditev, ki jih organizira drustvo Klub En korak več vsaj malo pognali kolesje v napredku rehabilitacijskih možnosti posameznikov. Pokazali smo svoji ožji in širši okolici, da kljub temu, da veliko sloni na nas državljanih samih, še nismo izgubili občutka za sočutnost in tankočutnost do tako občutljive problematike.

V prijetnem vzdušju v polni dvorani smo lahko uživali ob izvedbah velikih glasbenih talentov in z nakupom vstonic prispevali za obnovo in razširitev prostorov v Centru Korak, v katerih bo prostor našlo večje število novih uporabnikov.

 

Ob tej priložnosti se še enkrat v imenu društva zahvaljujem za vašo srčnost in podporo našim projektom in vas še naprej vabim, da se skupaj z name veselite novih KORAKOV.

 

Tanja Žumer

predsednica društva

Pomladovo korak so omogočili

Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se