Aktualno

22.12.2021

Dragi Korakovi prijatelji!

Previharili smo naporno leto
in vendar se še vedno znamo nasmejati, poklepetati
in si pogledati v oči.
Kalimo se in dozorevamo.
Učimo se ...

Odpiramo Korakovo stojnico!


Prisrčno in toplo vabljeni na

KORAKOVO ZIMSKO PRAZNIČNO STOJNICO!

KDAJ?
v sredo in četrtek, 15. in 16.decembra 2021 od 10. do 18.ure,
v petek, ...

Korakova pomlad 2018


Spoštovane članice, spoštovani člani društva Klub En korak več,

spoštovani prijatelji, sponzorji in donatorji

 

Kaj je lahko še boljši dokaz, da delamo dobro…

Ko pred vhodom v dvorano srečaš prijatelje ter stare znance naših prireditev, začutiš veliko veselje in pomirjenost. Kot da smo postali velika družina, saj nas povezuje ljubezen do sočloveka in pripadnost plemenitim dejanjem, pomagati ljudem, ki so se znašli v stiski.

Težko si je predstavljati, da zaradi pomankanja prostora (koncesija omejuje število uporabnikov) ostaneš pred vrati Centra Korak, čeprav se še kako zavedaš, da bi sebi ali svojim domačim nadaljevanje rehabilitacije pomenilo izboljšanje stanja po poškodbi možganov in vrnitev v vsakdanje ritme življenja.

Tako pa smo obiskovalci prireditev, ki jih organizira drustvo Klub En korak več vsaj malo pognali kolesje v napredku rehabilitacijskih možnosti posameznikov. Pokazali smo svoji ožji in širši okolici, da kljub temu, da veliko sloni na nas državljanih samih, še nismo izgubili občutka za sočutnost in tankočutnost do tako občutljive problematike.

V prijetnem vzdušju v polni dvorani smo lahko uživali ob izvedbah velikih glasbenih talentov in z nakupom vstonic prispevali za obnovo in razširitev prostorov v Centru Korak, v katerih bo prostor našlo večje število novih uporabnikov.

 

Ob tej priložnosti se še enkrat v imenu društva zahvaljujem za vašo srčnost in podporo našim projektom in vas še naprej vabim, da se skupaj z name veselite novih KORAKOV.

 

Tanja Žumer

predsednica društva

Pomladovo korak so omogočili

Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se