Aktualno

22.03.2021

Korakova stojnica!

Center Korak za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo in Zaposlitveni center Korak d.o.o., so.p. v tem tednu prisrčno vabita na KORAKOVO stojnico! ...

Teden možganov

V tem tednu od 15.3 do 19.3.2021 poteka »Teden možganov«, ki ga vsako leto organizira Društvo Sinapsa.

Letos je naslovna tema »Človek ni otok«. ...

Korakova pomlad 2018


Spoštovane članice, spoštovani člani društva Klub En korak več,

spoštovani prijatelji, sponzorji in donatorji

 

Kaj je lahko še boljši dokaz, da delamo dobro…

Ko pred vhodom v dvorano srečaš prijatelje ter stare znance naših prireditev, začutiš veliko veselje in pomirjenost. Kot da smo postali velika družina, saj nas povezuje ljubezen do sočloveka in pripadnost plemenitim dejanjem, pomagati ljudem, ki so se znašli v stiski.

Težko si je predstavljati, da zaradi pomankanja prostora (koncesija omejuje število uporabnikov) ostaneš pred vrati Centra Korak, čeprav se še kako zavedaš, da bi sebi ali svojim domačim nadaljevanje rehabilitacije pomenilo izboljšanje stanja po poškodbi možganov in vrnitev v vsakdanje ritme življenja.

Tako pa smo obiskovalci prireditev, ki jih organizira drustvo Klub En korak več vsaj malo pognali kolesje v napredku rehabilitacijskih možnosti posameznikov. Pokazali smo svoji ožji in širši okolici, da kljub temu, da veliko sloni na nas državljanih samih, še nismo izgubili občutka za sočutnost in tankočutnost do tako občutljive problematike.

V prijetnem vzdušju v polni dvorani smo lahko uživali ob izvedbah velikih glasbenih talentov in z nakupom vstonic prispevali za obnovo in razširitev prostorov v Centru Korak, v katerih bo prostor našlo večje število novih uporabnikov.

 

Ob tej priložnosti se še enkrat v imenu društva zahvaljujem za vašo srčnost in podporo našim projektom in vas še naprej vabim, da se skupaj z name veselite novih KORAKOV.

 

Tanja Žumer

predsednica društva

Pomladovo korak so omogočili

Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se