O piškotkih

Spletno mesto www.center-korak.si, s katerim upravlja Center KORAK, Kranj, Kidričeva 53, 4000 Kranj, uporablja piškotke.

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo, s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomocjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.
 

Piškotek Domena Trajanje
VolCookieAgreement .center-korak.si pol leta
VOL_SITE .center-korak.si sejni
AWSUSER_ID  www.center-korak.si eno leto
AWSSESSION_ID  www.center-korak.si en dan
PHPSESSID  gradnik.dobrodelen.si sejni

 

Namen uporabe piškotkov

VolCookieAgreement
Piškotek se uporablja za shranjevanje podatkov glede sprejemanja piškotkov na spletni strani. 
VOL_SITE

Piškotek se uporablja za:

- boljšo navigacijo po spletnem mestu;

- začasno shranjevanje podatkov iz obrazcev na spletnem mestu;

- delovanje nekaterih pojavnih (pop-up) oken;

- za omogočanje prijave na spletnem mestu (po prijavi spletno mesto beleži trenutno prijavljenega uporabnika)

AWSUSER_ID

Piškotek se uporablja za spletno statistiko – beleženje in analizo obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.)
PHPSESSID
Piškotek se uporablja za omogočanje delovanja spletnega obrazca za tiskanje obrazca Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije. Podatki se izbrišejo, ko uporabnik zapusti stran.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Varstvo osebnih podatkov

Center KORAK, Kranj se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Center KORAK, Kranj ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Center KORAK, Kranj ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

© Copyright 2008 Center KORAK, Kranj
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Center KORAK, Kranj, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Aktualno

Korakova pomlad 2019

9. dobrodelni koncert »KORAKOVA POMLAD«, s Prifarskimi muzikanti je navdušil. Bil je to izjemno lep večer v polni dvorani Kulturnega hrama ...

EQUASS Assurance certifikat

Danes je za Center Korak pomemben dan, praznik, saj smo prva institucija na področju izvajanja socialnovarstvene storitve vodenja in varstva ter ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se