ZAPOSLITVENI CENTER KORAK

 


ima SVOJO spletno stran: www.zc-korak.si.

Vabimo vas, da jo odprete in preberete več o njihovih storitvah ter izdelkih, ki si jih lahko ogledate ter kupite v spletni trgovini www.zc-korak.si/spletna-trgovina.

Osnovni dejavnosti zaposlitvenega centra sta oblikovanje gline in lesa ter opravljanje lažjih fizičnih del po naročilu. Sodelujejo s fizičnimi osebami in podjetji v okviru poslovnega sodelovanja. Poslovnim partnerjem po naročilu naredijo kvaliteten izdelek, ki je unikaten, ročno izdelan in prilagojen njihovim željam.

Če ste zavezanec za izpolnjevanje kvote za zaposlovanje invalidov z naročilom njihovih storitev ali izdelkov lahko NADOMESTNO IZPOLNITE KVOTO.

 

Ustanovljeni so bili v letu 2012 kot nadgradnja Centra KORAK. Uporabnikom po zaključeni rehabilitaciji smo želeli omogočiti zaposlitev na t.i. zaščitenem delovnem mestu. Je socialno podjetje, ustanovljeno z namenom, da ponudi realno možnost zaposlitve osebam z zmanjšano delovno zmožnostjo, jih vključi na delovni trg in pripomore k njihovi integraciji.
Ustanovitev zaposlitvenega centra je bil eden izmed glavnih ciljev projekta Razvoj zaposlitvene rehabilitacije invalidov. Projekt je delno financirala Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se je izvajal v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. razvojne prioritete: »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, 4.1 prednostne usmeritve »Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti«.


ZAPOSLITVENI CENTER KORAK, d.o.o., so.p.
Ulica Antona Kodra 3 a
4207 Cerklje na Gorenjskem

Naslov poslovnih prostorov:
Kidričeva cesta 53, 4000 Kranj


T: 04/28 18 626, 04/28 18 624
E: info@zc-korak.si

Matična številka: 6178758000

ID za DDV: SI19108109

TRR: SI56 0313 8100 0742 582  
SKB BANKA D.D. LJUBLJANA
 

 


Aktualno

26.11.2021

Korakovi adventni venčki

Prihaja december. Leto žal zopet mineva brez Korakovega bazarja - a da bo pričakovanje božiča in novega leta vseeno praznično, smo za vas ...

Obisk in trgatev na Borštnikovi domačiji

Center Korak je bil povabljen na trgatev na Borštnikovo domačijo V Cerkljah na Gorenjskem.

Tam sta nas pričakala Tomijeva starša z godbo in lepim ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se