LASERSKO GRAVIRANJE


Pri laserskem graviranju laserski žarek v material vžge sliko, besedilo ali logotip, izdelek pa lahko po želji tudi izreže. S tem postopkom izdelek hitro in natančno obdelamo, zagotovljena pa je trajnost vgravirane podobe. Tako si lahko zagotovite unikatnost svojih daril za sorodnike, prijatelje ali poslovne partnerje in izdelku dodate nekaj sebe.

Graviramo lahko na široko paleto materialov, kot so: les, steklo, guma, keramika, kamen, papir, blago ... Nekatere materiale pa vam lahko tudi izrežemo.

Za vse in formacije ali vprašanja o laserskem graviranju ali razrezu nas kontaktirajte na  elektronski naslov info@zc-korak.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04/28-18-626.

 

LASTNA SERIJA KERAMIČNIH IZDELKOV

 

Iz obstoječih modelov izdelkov (šalice, krožniki, razne skodelice), vam lahko z unikatno poslikavo ali gravuro vzorca, logotipa, slike ... naredimo edinstven komplet keramičnih izdelkov, ki bo obogaten z vašo lastno kreativnostjo. Izdelki so lahko namenjeni vsakodnevni uporabi, lahko pa so namenski (za obletnico poroke, za darilo mladoporočencev svojim svatom, praznični okraski ...).

Lahko se dogovorimo tudi za razvoj novega izdelka.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na  elektronski naslov info@zc-korak.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04/28-18-626.

 

KOOPERACIJSKA DELA

 

V Zaposlitvenem centru KORAK ponujamo tudi storitve enostavnih montažnih del in ostalih lažjih kooperacijskih del za podjetja in posameznike. Za vas lahko  proizvedemo izdelke v naši lesni delavnici, uporabne in okrasne izdelke iz keramike, nudimo graviranje in razrez z laserskim strojem, uredimo vašo okolico, izvedemo čiščenje in manjša vzdrževalna dela v vašem podjetju ali pri vas doma.

Za specifične pogoje vašega podjetja izberemo primeren kader, saj je vsak posameznik pri nas na uvajanju, kjer mentorji ocenijo sposobnosti in znanja, ki so potrebna pri določenem delu. Vsa dela opravimo pod vodstvom izkušenega mentorja, ki je usposobljen za delo z invalidnimi osebami, prav tako pa poskrbi, da je kvaliteta opravljenega dela na potrebni ravni.

Povpraševanje o možnostih sodelovanja  lahko pošljete na elektronski naslov info@zc-korak.si ali nas pokličete na telefonsko številko 04/28-18-626.

 

UREJANJE OKOLICE

 

Ekipa, ki jo sestavljajo strokovni delavec mentor in skupina pomožnih vrtnarjev uredi okolico vaše hiše ali podjetja, lahko pa prevzame tudi urejanje parkov, pokopališč in podobno. Za vas pokosimo travo, populimo plevel, pograbimo listje, pometemo okolico, poberemo smeti  in opravimo druga manjša ureditvena dela. Z veseljem prevzamemo tudi manjša naročila, kot je lopatenje vrta.

Za informacije nas kontaktirajte na elektronski naslov  info@zc-korak.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04/28-18-626.

 

 

DARILNI PROGRAM


Darilni program predstavlja velik del naših storitev, saj so naši ročno izdelani artikli prepoznavni v ožji in širši okolici. Pri tem delu lahko naši zaposleni izražajo svojo ustvarjalnost in s tem popestrijo svoj delavnik. Pri izdelkih smo se omejili na naravne materiale, saj uporabljamo predvsem glino in les. Izdelke iz lesa lahko nadgradimo z laserskim strojem, s katerim lahko na izdelke vgraviramo logotip vašega podjetja  ali sliko po vaši izbiri. Vsi izdelki so narejeni ročno, prav tako pa so tudi ročno poslikani, tako da je v vsakem izdelku nekaj individualnega, kar prispeva posameznik. Naše izdelke si lahko pogledate v spletni trgovini, ki se sproti spreminja in dopolnjuje.

Aktualno

22.12.2021

Dragi Korakovi prijatelji!

Previharili smo naporno leto
in vendar se še vedno znamo nasmejati, poklepetati
in si pogledati v oči.
Kalimo se in dozorevamo.
Učimo se ...

Odpiramo Korakovo stojnico!


Prisrčno in toplo vabljeni na

KORAKOVO ZIMSKO PRAZNIČNO STOJNICO!

KDAJ?
v sredo in četrtek, 15. in 16.decembra 2021 od 10. do 18.ure,
v petek, ...
N;
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
Ne strinjam se